The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Broderier till och för mamma!

Mamma-inspirerade broderier är den perfekta presenten till din mamma som morsdagspresent, eller födelsedag! Här kan du gå loss och skapa din egen design, justera texter och färger utifrån våra korsstygnsmönster, eller klicka hem en av våra färdiga broderimönster direkt. I våra broderiset ingår allt du behöver till ditt broderi. Hur är din mamma? Uttryck dina bästa superlativ i ett fint korsstygnsbroderi att ge bort, eller hänga upp på väggen som pepp till dig själv! Är din mamma den coolaste i världen, den roligaste, den vackraste, den grymmaste, den modigaste eller helt enkelt en Queen of fucking everything!

Köp direkt eller personalisera!

Brodera en fin text till mamma

Alla har en relation till någon mamma i sitt liv. Du har en mamma, du kanske är en mamma, eller en bonusmamma. När man tänker på en mamma tänker man ofta på trygghet, närhet, kärlek och omsorg. Är mamman glad är alla glada – ett uttryck som det finns en hel del sanning i, eller hur! Detta träffsäkra citat är ett av alla de mamma-inspirerade broderimönster i korsstygn du kan välja att beställa från oss. Skapa loss och sätt din egen prägel på design, färger och text i vårt Designverktyg för att få en personlig touch på ditt mammabroderi.

Kuriosa om mors dag

Alla vet att mors dag firas sista söndagen i maj i Sverige, men visste du att moderns gudinna firades varje vår redan under antikens Grekland!? Mors dag infördes år 1919 i Sverige och det gavs ut ett häfte med riktlinjer och tips år 1920 hur dagen kunde firas i Sverige. I det stod bland annat att man skulle hissa flaggan, sjunga för mamman och bjuda henne på gott kaffe och bröd lagat av barnen, samt låta henne vila från hushållssysslor under eftermiddagen. På kvällen kunde man ordna en liten tillställning där pappan var närvarande. (Det var som sagt bokstavligen 100 år sedan ). Idag vill vi att supermamman ska få allt och lite till, på sin dag. Eller som vi brukar säga: MOM is just WOW upside down!