The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Broderier med växter, natur och miljö

Grönt är skönt! Det tycker säkert du också, annars hade du nog inte kommit hit - till broderidjungeln där vi låtit växterna stå i fokus. Där korsstygn och växtligheter fått rota sig och bli till ett. Letar du ett broderimönster till växtnörden? Då har du kommit rätt då vi här har samlat favoriterna bland våra korsstygnsmönster inom växter, natur och miljö. Brodera din grönaste och skönaste suckulent, monstera eller elefantöra tillsammans med ditt bästa citat. You can never have to many plants!

Köp direkt eller personalisera

Gröna broderier för lugn och harmoni 

Den gröna färgen förknippas med natur och liv. Grönt har en lugnande effekt på människan samt skapar balans och harmoni för själen. Genom historien har människan sökt sig till gröna platser då det innebär att vi kan odla mat och överleva. Att skapa sina egna gröna broderier i korsstygn är ett steg till att omge sig av mer grön harmoni, samt ökad trivsel i hemmet! Vi har en mängd gröna och sköna växtmönster för växtnörden med roliga och träffsäkra citat. Klicka hem ett broderimönster i färdig design eller personalisera i vårt Designverktyg. Där kan du justera färger på broderigarn, skriva egen text, välja typsnitt och stil på ditt bästa gröna citat eller text!

Brodera för miljön och vår planet

Vi har bara en fantastisk planet som vi skall vara rädda om! Den ger oss så mycket såsom en plats att leva och bo på, vatten, syre, mat och värme. Vi måste ta hand om våra hav och regnskogar och ju mindre vi sliter på miljön desto ljusare ser vår framtid ut. Vi på The Folklore Company strävar alltid att vara hållbara i alla led och vill bidra med så lite påverkan på miljön som möjligt. Du kan läsa mer om våra miljöriktlinjer i menyn under Om oss – Hållbarhet. Tips! Kolla in vårt korsstygnsmönster ”Bee” - med det kan vi påminna varandra om att vara snälla mot vår planet. Mönstret passar perfekt att brodera på vår ekologiska tygväska av 100% ekologiskt bomullstyg, eller på vår aida-väv i 100% bomull.