The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Broderi med fokus på LGBTQI+,  HBTQI+ och Pride

All kärlek är bra kärlek! Uttryck dig i broderi genom våra korsstygnsmönster och brodera ditt favoritbudskap i regnbågens alla färger med hjärtan, regnbågar och unicorns. Lägg till egen text eller ditt bästa budskap och välj bland våra broderimönster med kärlekscitat och statements. Love always wins!

Köp direkt eller personalisera!

Brodera din egen regnbågsflagga

Pride är kärlek, färg, mångfald och acceptans! Priderörelsen hade en viktig milstolpe i och med Stonewallupproret 1969. Det var då polisens razzia stormade gaybaren Stonewall i New York, men fick rejält motstånd! På den tiden gjorde polisen liknande razzior titt som tätt mot ställen där HBTQ-människor tyckte om att gå, men denna gång slog de tillbaka mot polisen. Detta har kommit att bli startskottet för vår tids HBTQ-rörelse. På årsdagen av Stonewall, år 1970, anordnades den första ursprungliga New York Pride.

Regnbågsflaggan har färgerna rött, orange, gult, grönt, blått och violett och symboliserar mångfalden inom HBTQ-rörelsen, och blir hur vacker som helst att brodera! Vi har patchkit ”pride” i regnbågens färger som du kan brodera på din dina jeans, jeansjacka eller annat tyg. Eller så kan du välja bland våra färggranna broderiset i färdig design, som är enkla att skapa din egen personliga twist på i vårt Designverkyg!