The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Personlig födelsetavla med ditt stjärntecken i korsstygn

Brodera en personlig födelsetavla med stjärntecken, perfekt att ge bort som dopgåva! Välj egen text med namn och födelsedatum till valt stjärntecken; en mycket populär gåva som unik doppresent till nära och kära eller till dig själv. Du kan justera färger på broderigarn, typsnitt och välja text i vårt Designverktyg. Beställ ett komplett broderikit som innehåller allt du behöver, eller klicka hem ditt mönster direkt till mailen för att ladda ned och skriva ut!

Personalisera din födelsetavla!

Zodiac signs – brodera ditt stjärntecken

Våra 12 stjärntecken är vackra att se på och lätta att brodera! Skapa ett eget korsstygnsmönster med ditt stjärntecken, och anpassa namn och datum i vårt Designverktyg där du väljer dina färger på broderigarn, kan välja bland andra format samt ändra text.

Stjärntecken och zodiaken

Vad är ett stjärntecken, och vad är zodiaken? En liten sammanfattning hur det hänger ihop får du här! Våra 12 stjärntecken är en del av den västerländska astrologin, och utgår ifrån solens position vid vårdagjämningen. Stjärntecknen har fått namn efter de stjärnbilder som ingår i zodiaken. Zodiaken, även kallad djurkretsen, är en indelning av solens, månens och planeternas synbara väg över himlen, den s.k ekliptikan. Väduren är det första tecknet i zodiaken och markerar vårdagjämningen; vilket står för initiativ, handling och alltings början. Sedan rullar de olika tecknen på fram tills fiskarna som fullbordar zodiaken. Planeterna och zodiakens tecken relaterar till varandra i ett regelbundet och symmetriskt mönster.