warning
star
Joina vårt nyhetsbrev
Få 10% rabatt på ditt nästa köp
Joina nu!
Produktinfo

Jungfrun - Zodiac signs

För en jungfru ska var sak ta sin tid och de har svårt att lita på sådant som går för snabbt. De är väldigt noga med detaljer och har ett väldigt bra tålamod. En jungfru slarvar inte ofta och kan tänker gärna på alla “tänk om” i efterhand. Något du kan höra dem säga är “tänk dig för”.

Det här med att låta var sak ta sin tid är bra att ha med sig när du broderar. Det är inget som går att skynda fram, utan det är bara bra att det tar en stund för då hinner du koncentrera dig på bara tråd, väv och nål, och att slappna av och bara tänka på vad du gör i stunden.
Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig, för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit som har allt du behöver för att komma igång eller färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 3-5 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också