The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Kräftan - Zodiac signs- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 2
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Kräftan - Zodiac signs

Kräftan står för moderlighet. De bryr sig mycket om andra, tar ofta hänsyn och känner efter hur saker känns. Något du kan höra en kräfta säga är “hur mår du?” eller “jag bryr mig om..”.

Det är en härlig egenskap att bry sig om andra, och ett fint sätt att visa det på kan vara genom att ge bort något fint till någon du tycker om. Det är kanske sällan du ger bort något fint till dig själv så ett broderimönster som föreställer kräftans stjärntecken kan vara en bra början. Häll upp en kopp te, ta fram ditt korsstygnsbroderi och välj ut en mysig plats hemma. Att brodera är beroendeframkallande, på ett bra sätt! När du väl kommit in i ett flow så är det som att meditera, men med ett konstverk som resultat.

Är du ny när det kommer till broderi så är korsstygn det enklaste sättet att brodera på. Glöm inte att du själv kan välja motiv, typsnitt och färg på garn i vår designeditor. Du kan dessutom välja om du vill ha mönstret som PDF, DIY-kit där allt du kan tänkas behöva finns med eller helt färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-