Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Lejonet  - Zodiac signs
Lejonet  - Zodiac signs
Lejonet  - Zodiac signs
Produktinfo

Lejonet - Zodiac signs

Ett Lejon kan du känna igen på att de är viljestarka. De gillar att ha en leda och har en stor stark vilja. De trivs väldigt bra när de får vara i centrum och en mening du kan höra från ett Lejon är “det blir som jag sagt.”

Eftersom att centrum är något de gillar att vara i så är det klockrent att brodera stjärntecknet just för att bonaden får ta plats när den hänger på väggen hemma. Om du ger bort en väggbonad i present så är det bara att hålla tummarna på att Lejonet säger vad de tycker och att det är positivt.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF och känner du att vad skönt det vore att få bonaden färdigbroderad – då går det också att välja.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också