Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Oxen  - Zodiac signs
Oxen  - Zodiac signs
Oxen  - Zodiac signs
Produktinfo

Oxen - Zodiac signs

Oxen är sakernas och hantverkets tecken. De gillar lugn och ro och håller sig gärna borta från stress. En Oxe är väldigt tolerant och pålitlig och är inte jättesnabb med att reagera men när den väl gör det så reagerar den starkt. En typisk Oxefras är “vi har det bra som vi har det”.

Att Oxen är hantverkets tecken gör korsstygnsbroderi till en riktigt bra aktivitet. Lugn och ro är något som förknippas med broderi och eftersom att Oxen gillar att vårda sina prylar så passar det jättebra att koppla av en stund, brodera korsstygn och dessutom få ha kvar sin fina väggbonad hemma.
Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF och känner du att vad skönt det vore att få bonaden färdigbroderad – då går det också att välja.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också