The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Oxen - Zodiac signs- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Produktinformation

Oxen - Zodiac signs

Oxen är sakernas och hantverkets tecken. De gillar lugn och ro och håller sig gärna borta från stress. En Oxe är väldigt tolerant och pålitlig och är inte jättesnabb med att reagera men när den väl gör det så reagerar den starkt. En typisk Oxefras är “vi har det bra som vi har det”.

Att Oxen är hantverkets tecken gör korsstygnsbroderi till en riktigt bra aktivitet. Lugn och ro är något som förknippas med broderi och eftersom att Oxen gillar att vårda sina prylar så passar det jättebra att koppla av en stund, brodera korsstygn och dessutom få ha kvar sin fina väggbonad hemma.
Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF och känner du att vad skönt det vore att få bonaden färdigbroderad – då går det också att välja.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-