The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Skorpionen - Zodiac signs- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 2
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Skorpionen - Zodiac signs

En skorpion är väldigt hemlig av sig. De gillar saker som är drastiska och gillar ofta eldiga diskussioner. Ofta kan en skorpion verka lugn och sansad på utsidan men inuti så pågår det saker för fullt. Något du kan höra en skorpion säga är “Å, vad jag skulle vilja..” eller “om du bara visste..”.

Om skorpionen bara visste hur mycket den förmodligen skulle vilja prova på broderi. Sätt dig på en plats som känns lite mystisk och hemlig, ta fram ditt broderi och brodera in ditt stjärntecken och kanske även något som sparkar igång en konversationen. Dina gäster kommer bli imponerade över att det är du som har skapat det.

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång eller helt färdigbroderat.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-