Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Stenbocken  - Zodiac signs
Stenbocken  - Zodiac signs
Stenbocken  - Zodiac signs
Produktinfo

Stenbocken - Zodiac signs

En Stenbock är ambitiös. Deras drivkraft är att nå människor genom att åstadkomma något, de är också väldigt bestämda. En mening du skulle kunna höra från en Stenbock är “det är väl ingen konst”.

Så vi hejar på dig! Ta din ambition och överför det i broderi. Det finns mycket du kan åstadkomma med det drivet du har. Låt garnet, väven och nålen bli din nya bästa vän. Vi tror att du klarar det galant!
Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit eller färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också