The Folklore Company Logo
NYHET: Tjäna poäng för köp och engagemang!
Kör igång!
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Vattumannen - Zodiac signs- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 2
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Vattumannen - Zodiac signs

För att känna igen Vattumannen så kan du tänka allvar. De tänker mycket, länge och gillar att analysera för att förstå sig själva. Något de gillar att göra är att undersöka saker ända tills de förstår helt och hållet. Ett uttryck som kan kopplas ihop med stjärntecknet är “Såhär ligger det till”. 

Den perfekta aktiviteten för en Vattuman är att brodera. Medan du sitter där och pysslar med ditt garn, väv och nål så finns det all tid i världen till att analysera saker du tänkt på ett tag. Avkopplande och undersökande på samma gång!

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång eller helt färdigbroderat.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-