The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Broderigarn från DMC (Mouliné)

Har du redan en ide och ett färgschema in mind men behöver garn? Då har du hittat rätt för här har du broderigarn i alla regnbågens färger! Vi säljer broderigarn av hög kvalitét och DMC mouliné bomullsgarn passar utmärkt till broderier! Välj att köpa lösa dockor av garnet eller att köpa av våra färdigkomponerade set med passande garndockor av olika färger.

Brodera med bomullsgarn från DMC

Broderigarn kommer i många olika utföranden och material. På The Folklore Company prioriterar vi kvalitét i alla lägen och säljer därför enbart DMC Moulinégarn i bomull. Utöver de traditionella, solida garnfärgerna kan du även köpa metallic garner som ger en extra spännande effekt till ditt broderi. Eller varför inte variegerat broderigarn som skiftar i olika nyanser av samma färg. Vi erbjuder även DMC Coloris och DMC Variations!

Startkit med broderigarn, tyg och presentkort

Vi erbjuder även komponerade startkit med broderigarn och övrigt material för dig som ännu inte bestämt vad du vill brodera. Startkitten med garn är även utmärkta presenter att ge bort till den som är pysslig men som vill designa sitt eget broderi helt själv. Vi har olika varianter av startkit: broderikit med kuddfodral, med tygpåse eller vit aida-väv. I samtliga broderikit ingår DMC Mouliné broderigarn, samt broderinål och ett presentkort värt 120 kr till ett valfritt broderimönster i PDF. Perfekt att ge bort då personen som får det kan välja mönster själv! I broderikitten ingår 6 st garndockor DMC broderigarn, och självklart kan du välja bland olika färgnyanser av garn till ditt kit.