The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Ekologisk tunn tygpåse i svart

Antal:
99 kr
I lager: 57

Är du sugen på att brodera på något praktiskt - något som du kan använda varje dag och visa upp? Här hittar du en stilren, praktisk och lätt tygpås...

Produktinformation

Är du sugen på att brodera på något praktiskt - något som du kan använda varje dag och visa upp? Här hittar du en stilren, praktisk och lätt tygpåse med långa handtag - självklart av ekologiskt bomull - perfekt att brodera på!

Designa ditt mönster i vårt designverktyg, köp med en bit vattenlöslig stramalj som du fäster på påsen - och sätt sedan igång att brodera dina korsstygn. Snart har du ditt eget skapade konstverk hängande på axeln!

Extra bra är det att göra detta nu, när de nya direktiven från EU med syftet att minska förbrukningen av plastbärkassar har kommit. Målet är att varje person ska förbruka max 90 tunna plastpåsar per person och år till 2020 - men för att nå det krävs en beteendeförändring hos oss alla. Så ta ett första steg här, och förena ditt kreativa skapande med ett långsiktigt hållbarhetstänk!

Påsen är gjord av ekologisk och Fairtradeproducerad bomull. Certifierad och märkt med Bra Miljöval och Fairtrade Cotton. 

* Strl: 42 x 38 cm.
* Kvalitet: 160 gr/m2.
* Längd handtag: 70 cm

OBS: Tygpåsen rekommenderas att tvättas innan brodyr, pga. risk för överskottsfärg som kan färga ditt broderi. 

Guide för hur du broderar på tygpåse hittar du här

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-