The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Ekologisk stabil tygpåse i offwhite

Antal:
149 kr
Slut i lager men inkommer inom kort igen.

Är du sugen på att brodera på något praktiskt - något som du kan använda varje dag och visa upp? Här hittar du en stilren, praktisk tygpåse - själv...

Produktinformation

Är du sugen på att brodera på något praktiskt - något som du kan använda varje dag och visa upp? Här hittar du en stilren, praktisk tygpåse - självklart av ekologiskt bomull - perfekt att brodera på! 

Designa ditt mönster i vårt designverktyg, köp med en bit av vår vattenlösliga stramalj som du fäster på påsen - och sätt sedan igång att brodera dina korsstygn. Snart har du ditt eget skapade konstverk hängande på axeln!

Guide för hur du broderar på tygpåse hittar du här.

Påsen är certifierad av GOTS och REACH, motsvarande Fairtrade. Tygpåsen är även producerad av 100% certifierad ekologisk bomull enligt SKAL.

* Strl: 40 x 40 +14 cm, där 14 cm är bredden på sidan och botten.
* Kvalitet: 320 gr/m2.
* Längd handtag: 40 cm. 

Denna ekologiska tygpåse har dubbla sydda sidor. Det innebär att bomullspåsen är lika bred längs både sida och botten vilket ger en stabil och rymlig bomullskasse. Mycket lämplig till matinköp då den klarar minst 15 kg.

Extra bra är det att börja använda tygpåsar nu, då de nya EU-direktiven med syfte att minska förbrukningen av plastbärkassar har kommit. Målet är att varje person ska förbruka max 90 tunna plastpåsar per person och år till 2020 - men för att nå det krävs en beteendeförändring hos oss alla. Så ta ett första steg här, och förena ditt kreativa skapande med ett långsiktigt hållbarhetstänk.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-