The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Kreativa Karin

Vi är otroligt stolta att kunna presentera Kreativa Karin som en av våra mönsterdesigners!

Med inspiration från dottern Lena ser Karin till att det finns en stor dos färg och lekfullhet i sitt skapande. Hon titulerar sig som professionell pysslare och driver ett av Sveriges största Instagram-konton när det kommer till DIY-projekt. Karin frilansar även för företag och tidningar som vill inspirera kunder och läsare. Hon visar hur man med enkla medel kan sätta sin egen personliga prägel saker och ting, precis som vi på The Folklore Company vill göra med korsstygn.

Du känner säkert igen Kreativa Karin från TV. Hon har producerat filmer för webben och medverkat i TV4 Nyhetsmorgon och Bingolotto med kreativa tips för stora och små. Hon har dessutom gjort pyssel och scenografi för SVT:s Pyssellördag på Barnkanalen och tävlat i Superskaparna på Sjuan. En meritlista med många roliga projekt.

Det här är inte första gången som Karin står bakom en design. Hon har även hunnit med mönsterkollektioner för Panduro Hobby och leksaker för Micki leksaker.

Med mycket färg, lekfullhet och små, underbara djur har Karin skapat ett mönster perfekt för de små. Något att hänga upp inne i barnrummet eller en present till nyblivna föräldrar? Det är verkligen enkelt att sätta sin egen prägel på detta mönster.

Läs mer om Karin här