The Folklore Company Logo
Best selling: Moomin collection
9 wonderful Moomin embroidery kits
SHOP COLLECTION

Brodera för den goda sakens skull - Majblomman 2020 (SWE)


Just nu kan du förena god nytta med nöje när du broderar. Köp ett Majblomman korsstygns-kit och stöd kampen mot barnfattigdom i Sverige!

Idag lever 1 av 10 barn i fattigdom i Sverige. De lever ofta i familjer med låg inkomststandard eller försörjningsstöd. Det kan handla om svårigheter att betala telefon- eller elräkningar, hyra eller avgifter för fritidsaktiviteter. Den ekonomiska utsattheten drabbar barnen värst. Vill du vara med och hjälpa?

Swisha ett valfritt belopp direkt till Majblomman, eller köp ett Majblomman korsstygns-kit och brodera årets blomma på ett valfritt plagg. Då går allt överskott oavkortat till Majblomman och du kan stolt visa upp ditt stöd.

På grund av Corona-pandemin har all fysisk försäljning av Majblomman i år uteblivit, vilket drabbat organisationen hårt. Ett tapp på 60 miljoner mot föregående år kunde registreras i slutet av april. 60 miljoner som skulle gå till utsatta barn. Vi på The Folklore Company vill gärna vara med och hjälpa, vi hoppas du vill det med. <3 

Köp kit

Kärlek, 

Sofia, Marielle & Therese