The Folklore Company Logo
Best selling: Moomin collection
9 wonderful Moomin embroidery kits
SHOP COLLECTION

Embroidery - one step closer to mindfulness

Right now the Swedish blogger UnderbaraClara is hosting a contest at her Instagram where you can win a custom designed embroidery kit from our design editor! Write a comment with what you would write on your very own wall hangning at this post to participate.
- Swedish -
Letar du efter en paus i vardagen? Söker du en alldeles lagom kreativ utmaning? Längtar du efter total mindfulness? Eller är du en diy-person som känner att tiden inte riktigt räcker till? Då har du kommit helt rätt. Vi på The Folklore Company vill hjälpa dig att spendera din dyrbara tid väl. Vår programvara och våra digitala lösningar som för det traditionella broderandet in i framtiden är här för dig. Välkommen!

Broderikit en enkel väg till mindfulness.
Foto: Lotta Lundberg

Underbara Clara och vikten av egentid

Idag (2018-10-07) lanserade Underbara Clara en tävling på sitt Instagramkonto där hon visar ett av alla de oändliga alternativ du kan beställa hos oss. Har du missat tävlingen så är det bara att klicka HÄR för att komma till hennes inlägg . Reglerna är enkla. Det är bara att följa oss på Instagram och sedan kommentera hos Underbara Clara vilken text du skulle vilja ha på just ditt broderi. Tävlingen pågår i en hel vecka och avslutas den 14/10. Vi presenterar vinnare på vårt konto. Enkelt eller hur? Clara Lidström har drivit bloggen Underbara Clara i många år och vi har följt hennes resa hela vägen. Det känns väldigt roligt att få till ett samarbete med en så stark profil som precis som vi förespråkar det gedigna, hållbara och äkta. Att kravlöst kunna få kreera under tiden som ett välbefinnande av mindfulness breder ut sig är en lyx. En nyttig och viktig lyx som alldeles för ofta får stryka på foten på grund av tidsåtgången. Nu kan vi glädjande erbjuda vårt designverktyg som faktisk hjälper dig att spendera din tid väl. Att omvandla eventuell stress till härlig egentid istället är något vi vill erbjuda alla. Från nybörjaren via dig som längtar tillbaka till syslöjden till den helkreativa diy-människan. Alla är välkomna till vår värld av broderi!

Broderi - något för alla

Vi vill tillgängliggöra broderandet för alla. Att brodera behöver inte vara svårt eller omständigt. Med enkla instruktioner och material av absolut högsta kvalité är det ett nöje att få låta händerna göra sitt. Du hittar allt du behöver och lite till på här hos oss på The Folklore Company och där har vår webshop har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan och vi levererar på 1-2 dagar. Fritt fram för dig att själv välja omfattning på dina projekt. Stort eller litet, avskalat eller omfattande – allt är möjligt och om du behöver mer inspiration under tiden, kolla gärna in i vårt inspirationsgalleri med härliga broderibilder.

Broderad bonad hos Underbara Clara.
Foto: Underbara Clara

-Jag vill ta en paus i vardagen, hur gör jag?

Först och främst, börja med att unna dig en stund på Instagram. Det är alltid inspirerande, avslappnande och rogivande. Delta i en kreativ tävling hos Underbara Clara sen kvistar du vidare till folklorecompany.com och låter fantasin flöda i designverktyget. Där kan du designa bonader helt själv, lägga till texter, ändra färger och välja typsnitt med några enkla knapptryck. Bara fantasin sätter gränser för det rogivande skapandet du vill uppnå. Där har du en del av din vardagspaus. I ditt tempo, på dina villkor och med din egentid. The Folklore Company way of en lite mer avslappnad vardag. Låter det som en bra plan?