The Folklore Company Logo
Best selling: Moomin collection
9 wonderful Moomin embroidery kits
SHOP COLLECTION

Gift of the year? Create it yourself!

Swedish only


Vi minns alla smörkniven vi gjorde i träslöjden. Den som hamnade under julgranen, löst inslaget och adresserat till vår mor. I de flesta hem finns den kanske till och med kvar, klumpig men vacker. För det är ju så med klappar man skapar av kärlek - dom blir kvar. För dom betyder det där lilla extra.

Vi menar att årets “officiella” julklapp - mobillådan - dolde en välmening men saknade det där lilla extra. Den saknade kärleken. I dagens blogginlägg ger vi dig några konkreta tips på handgjorda och enkla julklappar som garanterat kommer finnas kvar i år framöver. 

Nummer 1. Startkitet

Startkitet som passar alla - inkl. garn, väv, sax, sybåge och presentkort på valfritt mönster. Så kan mottagaren enkelt skapa sitt helt egna broderi!

Nummer 2. Kånken-kitet

Broderikit speciellt framtaget för Kånken. Upcycla en Fjällräven-väska med våra populära DIY-kit. Överraska eller ge bort som kit!

Nummer 3. Reparationkitet

Ett perfekt reparationskit för alla typer av syprojekt. Köp inte nytt - laga! Ge bort som det är eller laga din älsklings trasiga plagg i smyg. Ingen skam i regifting!

Nummer 4. Broderikitet

Vårt mest populära broderikit genom tiderna! Passar i alla hem! Designat av Katarina Wennstam. Brodera eller ge bort som kit. En fridfull syssla de allra flesta uppskattar!

Nummer 5. Sysaxen

En riktig sysax av bästa kvalitet från Merchant & Mills. En riktigt bra sax bör alla brodöser ha hemma! 

Nummer 6. Egendesignat

Bli hur personlig som helst! Designa din helt egna bonad och ge bort! Garanterad succé runt julgranen!

Nummer 7. Presentasken (bonus)

Köp till en vacker presentask i härligt, gammaldags manér. Enkelt att slå in dina klappar i!

Eller spana bland alla våra broderimönster - här finns något för alla, det kan vi lova!

God jul! önskar The Folklore Crew