Till kassan
warning
star

Guide: Så här designar du ett personligt broderi

Vill du skapa ett personligt korsstygns-kit?

Då har du kommit rätt! Vi har nämligen tagit fram ett Designverktyg där du kan skapa ett personaliserat broderi som du kan beställa hem som broderikit eller broderimönster till din epost!

"Snabb leverans, underbara och lättförståeliga mönster och rimliga priser! Vad finns det att inte älska med det här företaget!"

- Amanda

Designa ditt broderi i 4 steg

I Designverktyget skapar du din egen, personliga broderidesign. Välj dina favoriter bland mönster, texter, typsnitt och färger och skapa ett unikt verk som är bara ditt!

1. Välj ditt favoritmotiv

Första steget är att välja motiv - vi har ett stort urval av ramar och illustrationer som utgör basen för ditt broderi. Bläddra bland alla broderimotiv eller sortera efter kategori. Du förhandsgranskar enkelt motiven genom att klicka på dem.

2. Dina klokaste ord eller roligaste vits!

Steg två: Kavla upp ärmarna och hitta på ditt bästa citat - skriv in det i textrutan för att förhandsgranska det tillsammans med ditt valda motiv. Är det lagom långt? Laborera med typsnitt och textens position för att få till den perfekta kompositionen!

3. Vill du ändra färg?

Ditt mönster är en kombination av textlager och motivlager - alla har sin egen färg som du kan redigera i färg-fliken! Få bättre koll på var i motivet färgen används genom att klicka på den lilla lager-miniatyren. Byt färg genom att bläddra bland garnfärger!

4. Färdigt! Hur vill du få hem det?

Vi erbjuder 4 olika produktvarianter. Vanligast (och roligast!) är att beställa det som ett broderikit, då broderar du det själv hemma och får hem tyg, garn, nål, mönster och instruktioner. Vi erbjuder även att enbart få hem mönstret som en PDF till din mail.

Redo att testa själv?

Öppna Designverktyget