The Folklore Company Logo
VECKANS TÄVLING: Rita juliga motiv!
Visa bidrag / Tävla

9 julklappstips för nybörjaren 

Glöm trangiakök, korsordsböcker och 1000-bitarspussel. I år kan du ge bort något riktigt personligt, roligt och uppskattat. Vi listar våra nio bästa tips för partnern, kompisen, syskonet, mormorn och kollegan som vill ha den där riktigt klockrena julkappen i år.

1. Ge bort ett supersött smycke som hen kan pyssla med själv

Ett litet, msyigt och dekorativt smycke som kan personaliseras till oändlighet. Har du ett spillbitar, restgarn och en extra nål hemma? Sätt ihop ditt egna lilla DIY kit med denna hoop.

Pris från: 109 kr

Köp här

2. Det allra mest personliga du kan ge - ett egendesignat kit

Har du och din vän, partner, familj ett eget internskämt? Ett livsmotto eller favvo-sång? Sätt det på en tavla! Designa själv i Designeditorn - personligare än så kan det ju knappast bli!

Pris från: 120 kr

Köp här

3. För den miljömedvetne? Ett återbrukskit!

Kanske har din kompis, mamma eller kollega en ryggsäck, jacka, ett par slitna jeans som kan behöva piffas upp? Sök bland våra übersöta patch- och återbrukskit.

Pris från: 239 kr

Köp här

4. Ge bort ett helt landskap i korsstygn

Vi har väl alla den där speciella lilla platsen i vårt hjärta - det kan vara Härjedalen, Skåne, Norrbotten eller Närke. Oavsett var, så är detta den perfekta, personliga julklappen, som dessutom är enkel att brodera! Fin och dekorativ bonad för sommarstugan, lägenheten eller hallen.  

Pris från: 349 kr

Köp här

5. Det ultimata nybörjarkitet

Om du vill ge bort en avkopplande, härlig broderistund till någon som är helt novis på det här med broderi? Köp då det kompletta nybörjarkitet inklusive allt hen kan tänkas behöva!

Inkluderar:
  • Tyg (vit aidaväv) i strl 4.4 kors/cm
  • Nål
  • Garn av märket DMC Mouliné
  • Mönster & instruktioner
  • Sybåge 16cm

Pris från: 349 kr

Köp här

6. Ett fräckt tygpåse-kit att bära alla sina fräcka saker med

Säg det med en tygväska! Det är sant som de säger, man kan inte ha för många väskor! Köp något av våra DIY-kit och ge bort till en lycklig bag lady! Garanterad julklapps-succé!

Pris från: 349 kr

Köp här

7. Ge bort en färdigbroderad t-shirt

Vill du ge bort ett sassy broderi men inte helt säker på att den du ska ge bort julkappen till är sugen på att brodera? Köp en färdigbroderad T-shirt. Finns i tre olika varianter.

Pris från: 399 kr

Köp här

8. Presentaskar

Vet du inte helt vilken mönster som önskas? Inga problem! Köp ett startkit med garn, väv, nål, tillbehör och presentkort - mönstret ingår och kan köpas i efterhand!

Pris från: 429 kr

Köp här

9. Presentkort

När du har en idé - men den inte är helt klar - finns alltid presentkort! 

Pris från: 100-1000 kr


Köp här