The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

6 julklappstips för den pysslige 

Glöm mandala- och korsordsböcker, 1000-bitarspussel och paint by numbers. I år kan du ge bort något riktigt personligt, roligt och uppskattat. Vi listar våra sex bästa tips för partnern, kompisen, syskonet, mormorn och kollegan som vill ha den där riktigt klockrena julkappen i år.


1. Det allra mest personliga pysslet du kan ge - ett egendesignat kit

Har du och din vän, partner, familj ett eget internskämt? Ett livsmotto eller favvo-sång? Sätt det på en tavla! Designa själv i Designeditorn - personligare än så kan det ju knappast bli!

Pris från: 120 kr

Köp här

2. Fotobroderi? Japp, it's a thing!

Din julklappsmottagare har säkert en fluffig fyrbent vän hen älskar mer än allt på jorden, eller ett speciellt minne från en resa? Ladda upp en bild på den fluffiga vännen eller resan i vår Foto Editor och köp som PDF eller som ett komplett korsstygns-kit med allt hen behöver för att brodera!

Pris från: 120 kr

Köp här

3. Det ultimata reparationskitet

Vi brukar kalla den vackra lilla plåtasken för "Första hjälpen för symakerskor". Den innehåller nämligen det allra mest väsentliga; 2 spolar, nålar i en glasflaska, knappnålar, säkerhetsnålar i 3 varianter, skjortknappar, måttband i papper, liten svart sax med Merchant & Mills monogram. Och allt är så vackert!

Pris: 199 kr

Köp här

4. Ge bort ett populärt kit

Kanske är det detta broderi vi kommer se i fjällstugorna om 100 år. För visst är det många som älskat Katarina Wennstams broderikit "Var inte ett as". En garanterad julklappssuccé för den pysslige. 

Pris från: 349 kr

Köp här

5. Presentasken 2.0 - tygpåse-kitet

Det härliga typåse-kitet i presentask-format innehåller allt din julklappsmottagare kan behöva för att brodera en riktigt personlig tygpåse. Presentkortet som medkommer kan man använda för att själv designa och köpa ett helt personligt mönster till sin nya, fina påse.

Pris: 399 kr

Köp här

6. Drömmen för alla crafters - en ask fylld med vackra tillbehör

Handgjorda tillbehör från franska märket Sajou (ja, de gör sina grejer precis utanför Versailles!) samt Locaj. Innehåller tapesserinålar, broderisax, måttband och drygt 120 knappnålar i metallbox.

Pris från: 629 kr

Köp här