The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Presenttips till Mors Dag

I maj är det dag att ge mamma lite extra kärlek! Och vilken present är bättre att ge än den man skapat själv, med varsam och kärleksfull hand? Här har vi listat några av våra bästa tips på bra presenter som garanterat kommer värma mammas hjärta lite extra i vår!


1. Det populära Mamman-kitet

Detta är den perfekta DIY-presenten till mamma; antingen att ge bort eller att ge till dig själv att brodera och hänga på väggen (synlig för barnen)!

Pris: 391 kr

Köp här

2. Det allra mest personliga pysslet du kan ge - ett egendesignat kit

Har du och din mamma en favvolåt tillsammans? Ett livsmotto eller dikt? Sätt det på en tavla! Designa själv i Designeditorn - personligare än så kan det ju knappast bli!

Digitalt broderimönster: 120 kr

Komplett broderikit från ~250 kr

Köp här

3. Är mamman glad... Är alla glada? 

Nybryggt kaffe på morgonen, en fika med dina vänner, egen tid för att brodera eller vad gör dig glad? Perfekt att brodera till dig själv eller din mamma som en liten påminnelse för övriga familjen. Håll mamma glad!

Pris 371 kr

Köp här

4. Voicemail

Legenden säger att alla mammor känner igen sig i detta citat. Kanske känner du en mamma därute som kämpar, sliter och stretar och verkligen skulle känna igen sig i detta broderi? Ja, då är det väl ändå klappat och klart!  

Pris från: 329 kr

Köp här

5. When you're a mom

Kanske är det du, kanske är det din mamma, kanske är det någon du känner. Oavsett vad är detta den perfekta gåvan till den mamma som skulle behöva lite egentid! 

Beställ som komplett kit med nål, tråd, väv och instruktioner. En mysig kvällssyssla efter kidsen har lagt sig!

Pris från: 339 kr

Köp här

6. Mom is just WowBeställ som komplett kit med nål, tråd, väv och instruktioner. En mysig kvällssyssla efter kidsen har lagt sig!

Pris från: 223 kr

Köp här

7. Moms are people who...Beställ som komplett kit med nål, tråd, väv och instruktioner. En mysig kvällssyssla efter kidsen har lagt sig!

Pris från: 223 kr

Köp här

8. Fotobroderi? Japp, it's a thing!

Kanske har mamma en fluffig fyrbent vän hon älskar mer än allt på jorden (efter dig, såklart), eller ett speciellt minne från en resa? Ladda upp en bild på den fluffiga vännen eller resan i vår Foto Editor och köp som PDF eller som ett komplett korsstygns-kit med allt hon behöver för att brodera!

Pris från: 120 kr

Köp här
Starter-kit including  aida pillow case, floss, needle, notions and gift card

9. Kuddfodrals-kit

En av de bästa presenterna man kan ge till en människa är väl ändå vila? Just därför är kanske vårt kuddfodralskit också vårt allra bästa tips för Mors Dag! Ge bort som det är och låt din presentmottagare brodera själv, eller använd det medföljande presentkortet och beställ och brodera mönstret innan du ger bort kitet. En mycket uppskattat present hur du än gör!

Pris: 499 kr

Köp här

10. Presentasken 2.0 - tygpåse-kitet

Det härliga typåse-kitet i presentask-format innehåller allt din presentmottagare kan behöva för att brodera en riktigt personlig tygpåse. Presentkortet som medkommer kan man använda för att själv designa och köpa ett helt personligt mönster till sin nya, fina påse.

Pris: 399 kr

Köp här

11. Ge bort ett supersött smycke som hon kan pyssla med själv

Ett litet, mysigt och dekorativt smycke som kan personaliseras till oändlighet. Har du ett spillbitar, restgarn och en extra nål hemma? Sätt ihop ditt egna lilla DIY kit med denna hoop.

Pris från: 109 kr

Köp här

12. Ge bort ett helt landskap i korsstygn

Vi har väl alla den där speciella lilla platsen i vårt hjärta - det kan vara Härjedalen, Skåne, Norrbotten eller Närke. Oavsett var, så är detta den perfekta, personliga presenten, som dessutom är enkel att brodera! Fin och dekorativ bonad för sommarstugan, lägenheten eller hallen.  

Pris från: 349 kr

Köp här

13. Presentaskar

Vet du inte helt vilken mönster som önskas? Inga problem! Köp ett startkit med garn, väv, nål, tillbehör och presentkort - mönstret ingår och kan köpas i efterhand!

Pris från: 429 kr

Köp här
filter_altVisa allakeyboard_arrow_down