The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu

Star Wars

Allt började i en galax, långt långt borta... Det har gått över 40 år sedan den allra första Star Wars-filmen hade premiär och vi fick lära känna hjältar som Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Han Solo och Chewbacca på deras resa i galaxen. Yoda lärde oss att bli ett med Kraften och Darth Vader försökte lura över oss på den mörka sidan. Ett episkt äventyr!

May the Force be with you!


Prinsessan Leia


Prinsessan Leia Organa är Rebellernas främste ledare, hon är en orädd krigare och kämpar helhjärtat för att få ett slut på Imperiets tyranni. 

Pris från: 120 kr


Köp här

Master Yoda


Yoda är en legendarisk Jedi mästare och Kraften är starkare i honom än de flesta andra. Han kanske är liten i storlek men det kompenserar han med sin visdom och erfarenhet. I över 800 år har han tränat Jedi riddare, däribland Luke Skywalker.

Pris från: 120 kr


Köp här

Han Solo


Han Solo gick från smugglare till hjäte. Tillsammans med sin trogne andre pilot Chewbacca glider de runt i galaxen på hans skepp Millenium Falcon tills de möter Luke Skywalker och Prinsessan Leia och börjar istället kämpa för Rebellerna och frihet i galaxen.

Pris från: 120 kr


Köp här

Luke Skywalker


Luke Skywalker växte upp som en bonde på planeten Tatooine men blev snart en av de starkaste Jedi riddarna som galaxen någonsin skådat.

Pris från: 120 kr


Köp här

Obi-Wan Kenobi


Obi-Wan Kenobi är en erfaren Jedi mästare som tränat Jedi riddare som Anakin Skywalker, varit general under Klonernas krig och är även Luke Skywalkers mentor. Kraften är stark hos Obi-Wan.

Pris från: 120 kr


Köp här

Kylo Ren


Kylo Ren krigar för den mörka sidan som en ledare för Den första ordern och hans mentor är den genomonda Snoke. Hans mål är att störta den Nya republiken, Rebellerna och Jedins arv.

Pris från: 120 kr


Köp här

Darth Vader


Som ledare i det Galaktiska imperiet är Darth Vader en av de mest ikoniska skurkarna genom filmhistorien.

Pris från: 120 kr


Köp här