The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Stjärntecken

Våra stjärntecken är en av de få saker som består livet ut. Det bär vi med oss hela livet så ett broderi med just vårt stjärntecken och födelsedatum är en tidlös gåva som passar såväl som doppresent som till 50-årsfesten och allt där emellan.


Väduren
21 mars - 19 april


Vädurar är handlingskraftiga och entusiastiska – de vill att saker ska hända och helst snabbt. Vädurens energi och engagemang smittar lätt av sig på omgivningen. En vädurs vänner är aldrig i tråkigt sällskap! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Oxen
20 april - 20 maj


Oxar är målmedvetna och praktiska - de kan allt för ofta även uppfattas som något envisa. Men oxen är också beskyddande och lojal, oxens vänner vet att de kan lita på denne! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Tvillingarna
21 maj - 20 juni


Tvillingen är social, kreativ och driven. Den är också kommunikativ och enkel att umgås med. Tvillingens vänner vet att en dag i dennes sällskap är underhållande och händelserik! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Kräftan
21 juni - 22 juli


Kräftor är sympatiska, kärleksfulla och mjuka. De är även familjekära, omhändertagande och fäster sig snabbt vid både saker och människor. Kräftans vänner sig alltid trygga och uppskattade i dess närvaro. 

Pris från: 120 kr


Köp här

Lejonet
23 juli - 22 augusti


Ett lejon bär på mycket stolthet och styrka. Ofta står de i centrum och att leda kommer naturligt för dem. Tack vare sin trygghet och starka moraliska kompass är det till lejonet man vänder sig till för ett ärligt och genomtänkt svar. 

Pris från: 120 kr


Köp här

Jungfrun
23 augusti - 22 september


En jungfru är otroligt självmedveten och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning. De har hög integritet och jungfruns vänner vet att denne kan hålla en hemlighet säker. 

Pris från: 120 kr


Köp här

Vågen
23 september - 22 oktober


Vågen är charmig, en bra lyssnare och kan prata med vem som helst. En våg är många gånger diplomatisk och har lätt för att ta in andras perspektiv. Ett samtal med en våg blir alltid lärorikt och minnesvärt för dess vänner. 


Pris från: 120 kr


Köp här

Skorpionen
23 oktober - 21 november


Skorpioner är väldigt bra människokännare och har lätt att komma i kontakt med sitt eget och andras inre. En skorpion är extremt lojal mot de den bryr sig om. Skorpionens vänner ser upp till dennes styrka och mod! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Skytten
22 november - 21 december


Skyttar är optimister som ständigt är på jakt efter äventyr. En skytt är generös, social och påhittig. Skyttens vänner inspireras av dig och din glöd! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Stenbocken
22 december - 19 januari


Stenbockar är ambitiösa och självständiga. De är bestämda och har en förmåga att se saker objektivt när det är nödvändigt. Stenbockens vänner ser denne som en trygg punkt och vänder sig gärna hit när de behöver råd.

Pris från: 120 kr


Köp här

Vattumannen
20 januari - 19 februari


Vattumannen är en fördomsfri idealist som alltid går sin egen väg. En vattuman är uppfinningsrik och tänker gärna utanför boxen. Vattumannens vänner ser denne som ett riktigt lyckopiller! 

Pris från: 120 kr


Köp här

Fiskarna
20 februari - 20 mars


Fiskar är insiktsfulla, medkännande och mottagliga för andra människors känslor. Fisken är väldigt kreativ och bjuder gärna på sig själv när de känner för det. Fiskens vänner uppskattar dennes värme och kloka råd! 

Pris från: 120 kr


Köp här
filter_altVisa allakeyboard_arrow_down
NOT IMPLEMENTED