warning
star

Underbara Clara + The Folklore Company = Sant

Underbara Clara driver en av Sveriges största bloggar och skriver om hållbarhet, stil, livet som mamma och pyssliga projekt. Som en av våra återkommande Folklore muses har Underbara Claras alster blivit både många och populära - här kommer hennes samlade verk

Tokfint återbruk: Broderad kökshandduk

Hur fint är inte detta? Clara valde design i Designverktyget och beställde som "Brodera på vad som helst"-kit med vattenlöslig stramalj, sen broderade hon mönstret påen loppad handduk. Tokfint återbruk!

Gör din egen variant!

"Det anstår mig icke att göra mig mindre än jag är"

Ett vackert citat av Edith Södergran - här har Clara valt att få broderiet färdigbroderat (något som tyvärr inte längre erbjuds).

Gör din egen variant!

"Handarbete är något jag vill ägna mer tid åt. Dels tycker jag att det är utvecklande för kreativiteten rent generellt att testa nya uttrycksformer. "

- Underbara Clara

"Den som sover syndar icke"

Utöver broderi är att sova definitivt på topplistan över aktiviteter som är trevliga att göra. Gör som Clara och beställ detta broderi som ett broderikit att brodera själv!

Gör din egen variant!

Återbrukat påslakan

Här har Clara broderat sin nyfödda sons namn på hans påslakan, visst blev det superfint?

Visste du att det går att beställa ett kit som heter "Brodera på vad som helst" i Designverktyget? Då får du med vattenlöslig stramalj, en slags mall för korsstygn som du kan använda för att brodera på tyg som inte är anpassat för korsstygn. När du har broderat klart är det bara att lägga det i blöt så försvinner den!

Gör din egen variant!

Vill du veta mer om hur vårt Designverktyg för broderi funkar?

Läs mer här